Traphek keuzehulp

Een traphekje is een middel om de omgeving van uw kindje veiliger te maken door bepaalde ruimtes ontoegankelijk te maken. Dit is belangrijk want een huis kan erg gevaarlijk zijn voor een kindje, vooral omdat deze de gevaren niet ziet. Een goed hekje hoeft niet duur te zijn om veilig te zijn, dat bewijst het diverse assortiment van Traphek .nl. Al onze traphekjes zijn goedgekeurd volgens Europese veiligheidseisen. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen de volgende soorten hekjes:
- Klemhekjes
- Schroefhekjes
- Metalen hekjes
- Houten hekjes

De meest gebruikte en veilige oplossing is de bevestiging van een traphek middels schroeven. Deze schroef traphekjes zijn er in vele uitvoeringen. Ook wanneer twee muren niet de mogelijkheid bieden om scharnieren en sluiting recht tegenover elkaar te monteren kan gebruik gemaakt worden van een schroef traphek. Een voorbeeld is het Lindam Numigate traphek dat een speciaal bevestigingsmechanisme heeft dat ook in een schuine hoek bevestigd kan worden. Indien u niet wenst te boren in kozijnen of muren kunt u kiezen voor een klem traphek met deurtje. Daarnaast kunt u vaak kiezen uit metaal of hout, wat past het beste bij uw interieur?

Indien u bij een geopend traphek het hekje niet wenst te zien kunt u gebruik maken van een oprolbaar traphek. Een voorbeeld hiervan is het Kiddy Guard traphek. Dit traphek is geschikt voor kinderen tot 24 maanden.

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-544 0780
Veel gestelde vragen ›
Over Traphek.be ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: